5. a 6. 7 2014 - Kurz lasování a westernového ježdění vedený skvělým Leem Holcknechtem

Kurz bude zaměřen především na přiježděnost a dobrou spolupráci s koněm při lasování a tento kurz povede velice uznávaný trenér, super jezdec a showman Leo Holcknecht.

Kurz bude zaměřen hlavně na lasování a práci s koněm, tzn.účastníci budou rozděleni do skupin a jedna skupina se bude věnovat lasování a druhá přiježděnosti koně a poté se skupinky vystřídají, při jezdecké práci vždy na kolbišti budou pouze dva účastníci s koněm po dobu jedné hodiny, tak aby se všichni vystřídali a co hlavně se toho nejvíce naučili, bude to zaměřené hlavně na disciplíny team roping, ranch roping, breakaway roping apod.

Cena za víkend (so+ne) je pro účastníka s koněm 3000 Kč (v ceně není zahrnuto ustájení a možné ubytování pro jezdce), ustájení - výběh - 120 Kč za každý započatý den. Při zájmu účasti s koněm je podmínkou složení zálohy na účet (č.účtu zašlu na požádání) ve výši 1000 Kč nejpozději do 31.5.2013.

Cena pro diváky:
So i Ne - 300,- Kč
Pouze jeden den 200,- Kč

Počet účastníků s koňmi omezen!
Všechny na tento kurz srdečně zveme, s sebou hlavně dobrou náladu a chuť se dále vzdělávat a budeme se na Vás těšit….
Bližší informace na tel.: 777 078 097 nebo na rancdubskahajnice@seznam.cz (zde na těchto kontaktech se také můžete na kurz přihlásit)

Něco málo o Leovi:

Leo Holcknecht je trenér westernových koní v oblastech reining, cow horse, team roping, ranch roping, breakaway roping a stejně tak i  trenér koní a jezdců pro volný čas.

Během své dlouholeté kariéry má za sebou i mnoho úspěchů na závodech.

Od roku 1988 vítězí v různých disciplínách westernového ježdění jako např. Mistr Evropy na Americaně v Augsburgu.

Leo je výborný umělec v používání lasa a biče. Ukazuje své show s lasem v americkém nebo mexickém stylu, s nebo bez koně v oblasti horsemanshipu. 

Nejen ve westernovém ježdění, ale také v trikovém lasování je v Leově kariéře několik úspěchů, které stojí za zdůraznění:

1992 – 1997  Šampion trikového lasování v ČR

1997 – 2000  1.místo na Mistrovství v trikovém lasování

2000 – 2008  Mnoho vítězství v různých disciplínách s lasem, vicemistr Evropy v trikovém lasování

Kromě toho také vystupoval na mnoha promo akcích, koňských výstavách, westernových festivalech, rodeích, divadelních vystoupeních, televizních vystoupeních, výstavách a menších oslavách.

S největší koňskou show Apassionata vystupoval v mnoha velkých městech po Evropě, jako například ve Švédsku, České republice, Belgii, Holandsku, Finsku, až po Španělsko, Portugalsko, Anglii a mnoho dalších míst.  Také zde Leo vystupoval se svými show v největších a nejkrásnějších evropských halách.

V současné době pracuje ve westernovém městě Pullman City Eging am See.

 

Pouze pro 8 účastníků!!!
nahlášení účastníci:
Zlata P.
Dan L.
Jan K....

Michal Š.
Liba D.
Petra B
.
Hanka L/M.
Iveta G.

 

www.rancdubskahajnice.cz