Srdečně Vás zveme na sebevzdělávací a sebepoznávací semináře EFT

  Srdečně Vás zveme na sebevzdělávací a sebepoznávací semináře EFT
(technika emoční svobody nebo-li emocionální verze akupunktury BEZ jehel)

Pár slov úvodem:

Za celý život každý z nás projde celou řadou různých zkušeností a událostí a po každé nemají zrovna pozitivní charakter.
Tyto události v nás po té zanechávají negativní pocity, které nás ovlivňují v životě, protože tyto vzpomínky jsou ukryty v podvědomí.
Pomocí EFT měníme způsob jak se postavit k dané situaci z minulosti, dokážeme pomocí EFT odpustit, zjistit proč se to stalo, kde byl vlastně daný problém.
Za pomoci EFT se osvobozujeme od těchto pocitů, uvolňujeme emoce, které nám způsobili tyto potíže a tím se budeme cítit daleko lépe ve všech směrech svého života.

CO JE TO EFT?

EFT je vlastně meridiánová energetická terapie.
Je to unikátní metoda, jenž zklidňuje natolik, abychom dokazáli uvažovat o daném problému více jasně.

Hlavní přednosti EFT:

Je aplikovatelné na velmi široké spektrum problémů. Má 98% úspěšnost (často pomáhá i tam, kde vše ostatní selhalo). Nejste ovlivněni žádnou sugescí, ani autosugescí. Není a nemá placebo efekt - dasažené výsledky jsou konkrétní. Je bezbolestné, bezpečné a bez vedlejších negativních efektů. Působí velice rychle a je možné ho použít i jako první pomoc. Je diskrétní - pokud nechcete, nemusíte o svých problémech otevřeně mluvit. Základní použití EFT je autoaplikovatelné a dostupné i pro laiky.

Možnosti použití EFT:

EFT Vám může pomoci s problémy jako např. alergie, nadváha, deprese, fóbie, traumata, ztráta milované osoby, nízké sebevědomí, závislosti, noční můry, nespavost, sebelikvidační chování, apod. Omezující myšlenky, pracovní i sportovní výsledky, různé druhy bolesti, alergie, migrény, vztahové problémy, zvládání vzteku, deprese, stres, traumata, apod.Léčení zvířat .
Zkuste EFT na jakýkoliv problém,situaci, myšlenku. Nemáte co ztratit, jedině můžete ZÍSKAT.

Jak změnit svůj život
První věc, kterou musíte udělat ke změně svého života je ROZHODNOUT SE PRO ZMĚNU.

Místo konání seminářů: Mateřské komunitní centrum DUPY DUB - Dub u Prachatic - Dub 93, 384 25  - Mapa

Kontaktní email: eftzivotnizmena@gmail.com, rancdubskahajnice@seznam.cz, Nafe.Bartice@seznam.cz

Koordinátorka: Pavli Bártíková tel.724113559 
Lektor: Zlatuše Pištěková, DiS.
tel:777078097

Minikurz EFT:

Základní použití EFT pro osobní použití a úvod do EFT. Pochopení principů energetické psychologie. Jak správně vyladit svůj energetický systém. Jak zlepšit kvalitu svého života. Vhodné pro všechny, kteří chtějí pochopit metodu EFT a naučit se jí pro osobní použití a pro poskytnutí pomoci svému nejbližšímu okolí

Termíny: 23.7.2011, 30.7.2011, 13.8.2011, 9.9.2011, 17.9.2011, 8.10.2011 
Cena 1.700,- Kč s DPH, v ceně jsou zahrnuty studijní mateiály a malé občerstvení (káva, čaj)
přihlásit se

EFT život bez stresu:

V tomto semináři Vás naučíme jak zvládat stres a tím zlepšit svůj život, nejen profesní, ale hlavně soukromý. Vhodné pro všechny, kteří mají problémy s dnešním uspěchaným způsobem života

Podmínka účasti je absolvování Minikurzu EFT. (základní kurz nemusíte mít absolvovaný u nás, důležité je mít již praktické zkušenosti s metodou EFT)

Termíny: 14.8.2011 
Cena 1.600,- Kč s DPH, v ceně jsou zahrnuty studijní mateiály a malé občerstvení (káva, čaj)
přihlásit se

EFT zvýšení osobní výkonosti:

Zde se budeme hlavně zabývat omezujícími myšlenkami, jak zvýšit své pracovní či sportovní výsledky. Vhodné pro sportovce, či lidičky potřebující zlepšit své pracovní výsledky, ale je vhodný i pro lidi s malými ambicemi. Protože i v soukromém životě máme omezující myšlenky, které nám brání v našem růstu a kvalitním životě.

Podmínka účasti je absolvování Minikurzu EFT. (základní kurz nemusíte mít absolvovaný u nás, důležité je mít již praktické zkušenosti s metodou EFT)

Termíny: 15.8.2011, 9.10.2011 
Cena 1.600,- Kč s DPH, v ceně jsou zahrnuty studijní mateiály a malé občerstvení (káva, čaj) 
přihlásit se

EFT pro zvířat I. - základní seminář

Jak pomoc svým čtyřnohým miláčkům pomocí EFT. Tento kurz je vhodný i pro rodiče malých dětí. Zde se budeme hlavně zabývat správné použití EFT v zastoupení, EFT body u zvířat apod. Podmínka účasti je absolvování Minikurzu EFT.(základní kurz nemusíte mít absolvovaný u nás, důležité je mít již praktické zkušenosti s metodou EFT)

Termíny: 26.7.2011, 10.9.2011 
Cena 1.800,- Kč s DPH, v ceně jsou zahrnuty studijní mateiály a malé občerstvení (káva, čaj) 
přihlásit se

EFT pro zvířat II. - základní seminář

V tomto semináři se zaměříme na pochopení komunikace zvířete a člověka, na práci se zvířaty. Vhodné pro všechny co mají doma nějaké to zvířátko, ale také pro lidi, kteří mají strach ze zvířat. Podmínka účasti je absolvování EFT pro zvířata I.

Termíny: 27.7.2011, 11.9.2011 
Cena 1.800,- Kč s DPH, v ceně jsou zahrnuty studijní mateiály a malé občerstvení (káva, čaj) 
přihlásit se

 

Začátek vždy v 10,00 hod, konec v 17,00 hod.

V průběhu semináře si uděláme malé pauzy na občerstvení,

oběd pak od 13,00-14,00 hodin

www.rancdubskahajnice.cz